OBiTALK Community

General Support => On-Topic: Obihai and OBi Products => Topic started by: fmcas1 on August 11, 2017, 10:40:07 am



Title: Error: disabled_client The OAuth client was disabled
Post by: fmcas1 on August 11, 2017, 10:40:07 am
I have 2 Obi202 and they have both stopped working today. I removed the devices from the accounts and tried to add GV again, but I keep on getting theses messages:   

401. Thatís an error.

Error: disabled_client

The OAuth client was disabled.
Request Details

Thatís all we know.


After upgrading the firmware on both, I thought it would fix the authentication problem, but it did not help. I have tried even logged into GV while I add the GV SIP but I always get this message. Do you guys have any ideas? I've been working on this for 4 hours already but unsuccessful.

Any help is appreciated!

Thanks,


Title: Re: Error: disabled_client The OAuth client was disabled
Post by: fmcas1 on August 11, 2017, 10:42:52 am
By the way both Obi202 have fw 3.1.1 Build 5695EX.


Title: Re: Error: disabled_client The OAuth client was disabled
Post by: ChrisRR on August 11, 2017, 10:53:26 am
Having the same problem today. I have 2 Obi200 devices, each with different accounts and different GV accounts. Same problem with both of them. Have tried restarting them, defaulting them, removing them from my obitalk account and re-adding them. Still get the same 401 error when trying to add GV to SP1, on both devices. GV must have changed something. They were working fine until I had to unplug them to install a new UPS that came today.


Title: Re: Error: disabled_client The OAuth client was disabled
Post by: billkcweb on August 11, 2017, 10:59:20 am
Known issue, they're working on it:

http://www.obitalk.com/forum/index.php?topic=12874.msg82630#msg82630


Title: Re: Error: disabled_client The OAuth client was disabled
Post by: fmcas1 on August 11, 2017, 10:59:54 am
I am going crazy here, one of the lines I have is my fax which I use all the time. I wonder if this a regional problem with GV or if they're changing the way to authenticate customers.


Title: Re: Error: disabled_client The OAuth client was disabled
Post by: fmcas1 on August 11, 2017, 11:07:54 am
Known issue, they're working on it:

http://www.obitalk.com/forum/index.php?topic=12874.msg82630#msg82630

Thanks for letting us know!!


Title: Re: Error: disabled_client The OAuth client was disabled
Post by: Steve.0 on August 11, 2017, 11:08:25 am
Same problem here. Model 202


Title: Re: Error: disabled_client The OAuth client was disabled
Post by: ChrisRR on August 11, 2017, 11:29:03 am
Thanks billkcweb for the link. This is apparently a widespread problem.


Title: Re: Error: disabled_client The OAuth client was disabled
Post by: fmcas1 on August 11, 2017, 12:01:47 pm
The problem has been resolved!!!


Good luck to everybody!!