December 18, 2017, 02:41:32 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
News:
 
   Forum Home   Search Login Register OBiTALK  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Cannot add device to web portal  (Read 19080 times)
Clive
Jr. Member
**
Posts: 62


« on: August 23, 2015, 07:59:46 am »

I have 32 devices in my Obitalk web portal.
I've just bought 2 Obi 100s and cannot add them to the web portal dialling the **5 **** number given.
When I dial **9 222 222 222, I get the no service available message.
I can log into the Obi web interface and set it up manually and it works inbound and outbound but still it will not add to Obitalk.
I've done a factory reset and still have the same conditions.
This is true for both devices.
Anyone any ideas how to add these to my Obitalk portal please.
Logged
MJWaters1985
Newbie
*
Posts: 5


« Reply #1 on: August 23, 2015, 08:33:26 am »

I'm having a similar issue.  Out of curiosity, are you able to ping fw.obihai.com?
Logged
Clive
Jr. Member
**
Posts: 62


« Reply #2 on: August 23, 2015, 08:44:03 am »

No, just timeout.
Logged
MJWaters1985
Newbie
*
Posts: 5


« Reply #3 on: August 23, 2015, 10:08:13 am »

I'm pretty sure Obihai is having a DNS issue. Bad timing for both of us, it seems.
Logged
Clive
Jr. Member
**
Posts: 62


« Reply #4 on: August 24, 2015, 02:06:56 pm »

Seems it's working now.
Logged
MJWaters1985
Newbie
*
Posts: 5


« Reply #5 on: August 24, 2015, 05:16:04 pm »

Same here. Just got everything setup. A pretty painless process when the system isn't down.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC