December 14, 2017, 06:24:10 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
News:
 
   Forum Home   Search Login Register OBiTALK  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: OBi110 shows offline  (Read 26199 times)
Casey
Newbie
*
Posts: 4


« on: May 07, 2016, 01:21:58 pm »

My Google Voice connection with my OBi110 stopped working for some reason (I still have another provider configured and it works fine).  So I went to OBiTALK to try and address it.

However my device shows offline even though I just successfully manually updated the firmware and can make calls through the other voip provider.
Logged
drgeoff
Hero Member & Beta Tester
*****
Posts: 2723


« Reply #1 on: May 07, 2016, 04:16:20 pm »

I'd guess that your 110 was not using the new (since mid 2014) GV authorisation protocol.  That is necessary to use GV with current and recent firmwares. The pld method of typing in GV account name and password no longer work.

On these forums SteveInWA has posted comprehensive instructions for configuring GV.
« Last Edit: May 07, 2016, 04:18:50 pm by drgeoff » Logged
SteveInWA
Hero Member & Beta Tester
*****
Posts: 3968



« Reply #2 on: May 07, 2016, 05:30:02 pm »

Try this, and then let us know what happens:

http://www.obitalk.com/forum/index.php?topic=8560.msg56460#msg56460
Logged

Casey
Newbie
*
Posts: 4


« Reply #3 on: May 08, 2016, 08:18:03 am »

Thank you for both replies.  Although the primary issue I had was that the device appeared offline, that seems to have corrected itself overnight.  I now have Google Voice and Voip.ms both running and it appears to be working fine.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC