December 18, 2017, 03:02:59 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
News:
 
   Forum Home   Search Login Register OBiTALK  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Help with Anveo  (Read 1859 times)
fmj77
Jr. Member
**
Posts: 20


« on: September 23, 2017, 05:09:42 pm »

I signed up with Anveo but cannot figure out how to set up my Obi200 to work with it. The dashboard says my Anveo service is registered, but I cannot make any calls with it. All my calls keep going thru Vestalink. Please help.
Logged
Taoman
Hero Member
*****
Posts: 945


« Reply #1 on: September 23, 2017, 08:14:40 pm »

Check the following using OBitalk Expert:
Physical Interfaces-->Phone 1-->Phone Port-->Primary Line

Make sure it's pointing at your Anveo SP configuration if that's what you want to be your primary line.

What Anveo subscription do you have?
Logged
fmj77
Jr. Member
**
Posts: 20


« Reply #2 on: September 23, 2017, 08:22:19 pm »

I have the Basic plan. I think the reason it's not working is because I used Vestalink easy config before. Not sure where to go from here.
Logged
Taoman
Hero Member
*****
Posts: 945


« Reply #3 on: September 24, 2017, 07:35:37 am »

I have the Basic plan. I think the reason it's not working is because I used Vestalink easy config before. Not sure where to go from here.

I was wondering if you used that config file for Vestalink. Are you going to continue to use Vestalink? If not, I would do a factory reset on your OBi device and start from scratch. Even if you plan on continuing to use Vestalink I would take a screen shot of every config page for your Vestalink configuration. Then do a factory reset and manually configure Vestalink on SP2 using your screen shots as a guide. That is what I did when I had Vestalink and it worked fine.

Since you already configured Anveo with the Basic plan you'll need to "restore" that configuration. Assuming you configured Anveo on SP2 I would restore it to SP1 after the factory reset.

Note: After doing a factory reset you should still look thru the config pages on your OBi device and make sure everything is back to their default settings. If you see any red ! anywhere make sure you check the far right box and save your settings to bring it back to the default setting. That Vestalink config file changes a lot of settings. Make sure the ITSP Provisioning settings are all back to the default settings.
Logged
fmj77
Jr. Member
**
Posts: 20


« Reply #4 on: September 24, 2017, 10:47:35 am »

Factory reset worked. Apparently, I used the easy config tool with Vestalink and it prevents my Obi200 from using another service provider.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC