December 16, 2017, 02:35:25 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
News:
 
   Forum Home   Search Login Register OBiTALK  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: OBi110/GVGW- service not configured  (Read 557 times)
tiff
Newbie
*
Posts: 16


« on: November 10, 2017, 12:42:21 pm »

After signed up GVGW with Simon Technologies, followed steps to add to SP1. Able to make and receive calls right away, except that my SP1 status at the ObiTALK portal shows "service not configured" instead of "registered".  They suggest to post here to seek advise.
Logged
SteveInWA
Hero Member & Beta Tester
*****
Posts: 3972



« Reply #1 on: November 10, 2017, 03:51:13 pm »

After signed up GVGW with Simon Technologies, followed steps to add to SP1. Able to make and receive calls right away, except that my SP1 status at the ObiTALK portal shows "service not configured" instead of "registered".  They suggest to post here to seek advise.

That's a little unclear.  Are you saying that your OBi is now able to both make outbound, and receive inbound phone calls, using Simonics GVGW with your Google Voice number, despite a status message to the contrary on your portal page?  If so, that could simply be a problem with the portal.

On the other hand, if you can't make or answer calls, please specify, in more detail.

For reference, here are the instructions to set it up properly:

https://www.obitalk.com/forum/index.php?topic=13147.msg84459#msg84459
Logged

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC