September 23, 2018, 11:31:30 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
News:
 
   Forum Home   Search Login Register OBiTALK  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: lost obi100/simonics  (Read 3998 times)
nellie
Newbie
*
Posts: 10


« on: January 12, 2018, 03:57:03 am »

hi  this morning i lost my phone service. i'm connected to simonics thru obi100. i tried rebooting it and unplugging it. still not connected. is there anything else i can do? thank you  nellie
Logged
nellie
Newbie
*
Posts: 10


« Reply #1 on: January 12, 2018, 04:25:38 am »

hi  this morning i lost my phone service. i'm connected to simonics thru obi100. i tried rebooting it and unplugging it. still not connected. is there anything else i can do? thank you  nellie
it says register failed no response from server  nellie
Logged
nellie
Newbie
*
Posts: 10


« Reply #2 on: January 12, 2018, 05:31:59 am »

i ran simonics again and it says trying to register. 10 minutes now. it will make a obi to google voice connection. is simonics having server problems?  nellie
Logged
nellie
Newbie
*
Posts: 10


« Reply #3 on: January 12, 2018, 08:26:07 am »

i finally had to connect it back to google voice connection. simonics having a problem?
nellie
Logged
billsimon
Full Member
***
Posts: 103


« Reply #4 on: January 12, 2018, 08:36:07 am »

No, please don't make assumptions posted in the form of questions. Describe clearly what happens when you try to connect to GVGW.

"No response from server" would imply a network problem. We have a dozen servers that your Obi might choose from when connecting and all of them have been up and running fine.

Could you give more details please?
Logged
nellie
Newbie
*
Posts: 10


« Reply #5 on: January 12, 2018, 09:06:14 am »

hi thanks for your rely. got up early this morn, saw the phone service disconnected. tried boot, no luck. started a thread, but early in morning.you are the first responder. as far as details go i think i tried 2 times to register. i then went back to google voice connection. if your server was working, then i am the problem. connecting to your service is strait forward, but maybe there is a small detail i'm overlooking. explain network problem please. is there anything you can recommend? nellie
Logged
nellie
Newbie
*
Posts: 10


« Reply #6 on: January 12, 2018, 09:12:34 am »

i would like to try hooking up again. i feel more comfortable since obi is not supporting it. nellie
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC