October 20, 2018, 02:29:19 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
News:
 
   Forum Home   Search Login Register OBiTALK  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 1062 Firmware  (Read 10061 times)
Lavarock7
Hero Member
*****
Posts: 510



« on: January 19, 2018, 10:37:56 am »

Was on 5.1.10 build 4788EX.1311

I kept getting the triangle to update, but ***6 said no update available.

Finally changed Auto Update to update on reboot.

Ended up on 5.1.7 build 4666EX.1311

Don't know how I got on 5.1.10 or downgraded, but here I am :-)



Logged

My websites: Kona Coffee: http://ItsKona.Com and Web Hosting: http://PlanetAloha.Info
A simplified Voip explanation: http://voip.planet-aloha.com
ProfTech
Sr. Member
****
Posts: 415


« Reply #1 on: January 19, 2018, 10:47:46 am »

I can't help but wonder if this all has to do with the GV "certificate" issue. We don't use GV but My daughter's 200 was "force fed" an update anyway sometime in the last week.
Logged
Lavarock7
Hero Member
*****
Posts: 510



« Reply #2 on: January 20, 2018, 08:53:05 pm »

The triangle is back. I'll just wait for things to get fixed.
Logged

My websites: Kona Coffee: http://ItsKona.Com and Web Hosting: http://PlanetAloha.Info
A simplified Voip explanation: http://voip.planet-aloha.com
jentzd
Jr. Member
**
Posts: 33


« Reply #3 on: January 21, 2018, 08:02:20 am »

essentially getting the same thing...

https://www.obitalk.com/forum/index.php?topic=13463.0
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC