December 04, 2021, 05:51:19 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
News:
 
   Forum Home   Search Login Register OBiTALK  
Pages: 1 2 3 [4]
  Print  
Author Topic: The number you dialed, has not received a response from the service provider?  (Read 113935 times)
SoNic67
Jr. Member
**
Posts: 20


« Reply #60 on: June 13, 2021, 07:59:06 am »

Here's what I managed to do to get both my Obihai devices (200 & 202) "connected" and working again. (Yes, I suffered from the "registration not required", as well as the "token", issues).
Well... it didn't work for me. Same "registration not required", as well as the "token", issues.
Logged
drgeoff
Hero Member & Beta Tester
*****
Posts: 5521


« Reply #61 on: June 13, 2021, 08:11:16 am »

Read http://www.obitalk.com/forum/index.php?topic=18329.msg108740#msg108740 and take note of the words:

"no action on your part is necessary nor will fix it at this time."
Logged
Lostdog
Newbie
*
Posts: 14


« Reply #62 on: June 13, 2021, 11:56:19 am »

drgeoff,

To be clear, are you saying that this is a widespread bug which is being resolved by Google with no known timeframe for resolution?  If so, why not just say so?  And why is this information not pinned at the top of the forum?
Logged
SteveInWA
Hero Member & Beta Tester
*****
Posts: 6432



« Reply #63 on: June 13, 2021, 04:11:40 pm »

drgeoff,

To be clear, are you saying that this is a widespread bug which is being resolved by Google with no known timeframe for resolution?  If so, why not just say so?  And why is this information not pinned at the top of the forum?

There are no Poly employees using this forum to support consumer Google Voice customers.  For that matter, they haven't been posting anything in years.

DrGeoff and I do not work for Poly nor Google.  We're just volunteers.

There are already too many different threads on this forum about this problem.  I am not attempting to keep the many threads here updated; it's impossible, since I don't have moderator powers to just mark discussions as duplicates and lock them.

I am posting on the official Google Voice Help Community here:  https://support.google.com/s/community/forum/589387/thread/112962833 and the Google Voice subreddit here:  https://www.reddit.com/r/Googlevoice/comments/nxubgn/google_voice_token_error_message_on_poly_obitalk/

Ignore all the random people on the forums who think they have magic solutions involving changing DNS or SIP settings.  Those steps will not fix this problem.
Logged

Pages: 1 2 3 [4]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

Advertisement
Advertisement