December 14, 2019, 03:10:24 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
News:
 
   Forum Home   Search Login Register OBiTALK  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: trying to set up: phone jack flashes green  (Read 445 times)
Rolomoto
Newbie
*
Posts: 3


« on: October 30, 2019, 11:42:32 am »

I have the phone cable running from the phone (AT&T DECT 6.0) to the obi200 but the jack only flashes green, even when I unplug the cable from the obi200 it still flashes green. I can't even do the test call. The ethernet and power jacks are solid green. I don't know how to resolve this.
thanks
Logged
drgeoff
Hero Member & Beta Tester
*****
Posts: 4497


« Reply #1 on: October 30, 2019, 01:52:41 pm »

I have the phone cable running from the phone (AT&T DECT 6.0) to the obi200 but the jack only flashes green, even when I unplug the cable from the obi200 it still flashes green. I can't even do the test call. The ethernet and power jacks are solid green. I don't know how to resolve this.
thanks
1. Help yourself to get help by trying to use accepted terminology. Jacks do not flash.

2. Try a factory reset. https://www.obitalk.com/info/faq/Troubleshooting-sec/How-to-Factory-Reset step 2.

3. Is this a brand new OBi200 obtained from a reputable seller?
Logged
Rolomoto
Newbie
*
Posts: 3


« Reply #2 on: October 30, 2019, 02:29:19 pm »

this is a new install. I did a reboot now the phone led doesn't turn on. It blinked, turned solid for an instant then turned off and won't turn on again. I bought it from Obihai Technology, Inc. on Amazon.
thanks
Logged
drgeoff
Hero Member & Beta Tester
*****
Posts: 4497


« Reply #3 on: October 30, 2019, 02:43:25 pm »

A reboot or a reset? They are not the same thing.

Does the **9 222 222 222 call work now?
Logged
Rolomoto
Newbie
*
Posts: 3


« Reply #4 on: October 30, 2019, 04:11:49 pm »

it's working now, thanks for your patience and help! Smiley
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC