October 28, 2020, 03:18:06 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
News:
 
   Forum Home   Search Login Register OBiTALK  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Token Error  (Read 5390 times)
JonK
Newbie
*
Posts: 3


« on: December 31, 2019, 06:27:24 am »

Three year old obi202 is giving "Connecting to 0.0.0.0;Token Error" on one of the lines. The other is fine.  Your help is appreciated.
Logged
drgeoff
Hero Member & Beta Tester
*****
Posts: 4939


« Reply #1 on: December 31, 2019, 09:33:57 am »

Three year old obi202 is giving "Connecting to 0.0.0.0;Token Error" on one of the lines. The other is fine.  Your help is appreciated.
My crystal ball isn't working and the scant information in your post isn't enough for me to even make a guess at what the problem might be.  Maybe someone else has the necessary super powers.
Logged
Summest
Newbie
*
Posts: 3


« Reply #2 on: January 02, 2020, 12:02:48 am »

I have the same issue on my OBI200.  Cannot make or receive calls.  voice mail is fine.
Logged
geronim
Newbie
*
Posts: 4


« Reply #3 on: January 12, 2020, 02:26:16 am »

also got same problem with my device
Logged
Summest
Newbie
*
Posts: 3


« Reply #4 on: March 18, 2020, 11:56:47 pm »

I wish someone would figure this one out.

I have same issue.  Seems it is not talking to SP1?
Logged
Lavarock7
Hero Member
*****
Posts: 572



« Reply #5 on: March 19, 2020, 05:07:02 am »

'Token error' sounds to me like a GoogleVoice connection?

It helps to know what provider you have, and then there will be lots of other questions like how you are configured for DNS and so on.
Logged

My websites: Kona Coffee: http://ItsKona.Com and Web Hosting: http://PlanetAloha.Info
A simplified Voip explanation: http://voip.planet-aloha.com
jefb
Newbie
*
Posts: 1


« Reply #6 on: September 13, 2020, 12:51:25 am »

I had this issue on only 1 of 2 OBI202's on same network, restarts of everything did nothing, and no passwords were changed anywhere (obi or google).
Outbound calls were working, but inbound weren't.  No issues placing or receiving calls on gvoice w/ browser.
This did the trick (this time):
Logged into obitalk.com portal, locate device, locate correct SP, Edit Service Provider (the gear), re-authenticate to correct google voice account, wait about 60 seconds, done.
Logged
tholespecial
Newbie
*
Posts: 1


« Reply #7 on: October 07, 2020, 03:14:45 am »

Cannot make or receive calls.  voice mail is fine.
Logged

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

Advertisement
Advertisement