October 22, 2021, 01:24:30 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
News:
 
   Forum Home   Search Login Register OBiTALK  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Change position of devices in dashboard  (Read 3687 times)
toxo
Newbie
*
Posts: 3


« on: June 17, 2021, 08:37:07 am »

Can this be done without removing and re-adding devices?
Logged
drgeoff
Hero Member & Beta Tester
*****
Posts: 5484


« Reply #1 on: June 17, 2021, 08:46:11 am »

Can this be done without removing and re-adding devices?
No. Why?
Logged
SteveInWA
Hero Member & Beta Tester
*****
Posts: 6414



« Reply #2 on: June 17, 2021, 12:28:09 pm »

Can this be done without removing and re-adding devices?
No. Why?

OCD, I guess, like alphabetizing all my jars of herbs and spices.
Logged

rthunify
Newbie
*
Posts: 1


« Reply #3 on: June 18, 2021, 02:46:41 am »

Can this be done without removing and re-adding devices?
No. Why?

OCD, I guess, like alphabetizing all my jars of herbs and spices.
Maybe this should be a new feature. Roll Eyes
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

Advertisement
Advertisement