November 28, 2021, 04:42:23 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
News:
 
   Forum Home   Search Login Register OBiTALK  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Can't Connect To Obi202  (Read 4794 times)
asdf123
Newbie
*
Posts: 3


« on: August 30, 2021, 04:38:56 am »

Hi, I am having an issue connecting to my Obi202.

I have Google Voice and voip.ms setup and I wanted to change the voip.ms account.  I can access it online on ObiTalk, but it's not working after I made the changes, so I tried to connect to the device via the IP address.  I am getting a URL not found error when I enter the 10.0.0.x IP address that I got when I dialed ***1 from the phone.
Logged
Taoman
Hero Member
*****
Posts: 1483



« Reply #1 on: August 30, 2021, 08:38:42 am »

Before you can log in via the WAN port you need to enable WAN administration from OBi Phone:

 Dial ***0 from the OBi phone
 Enter 30#
 Press 1 to Enter a New Value
 Press 1# to Enable
 Press 1 to Save
Logged
asdf123
Newbie
*
Posts: 3


« Reply #2 on: September 05, 2021, 03:44:00 pm »

Thank you Taoman.

Sorry, I am very inexperienced with this.  What is the value I would be entering when prompted?

I didnít have a problem connecting before.  Iím not sure what changed.  I have a network cable coming from my router to the Internet port in the Obi.  The LAN port is empty.
Logged
Taoman
Hero Member
*****
Posts: 1483



« Reply #3 on: September 05, 2021, 04:31:11 pm »

Thank you Taoman.

What is the value I would be entering when prompted?


Just follow the directions in my post step-by-step. The value is entered in the 4th step.

Quote from: Poly
NOTE:  For the OBi202 ATA Device model, to access the integral local web-page via the WAN port (if prompted), at phone plugged-in, dial:  ***0, 30#, 1, 1# and 1.
Logged
pinchvalve
Newbie
*
Posts: 14


« Reply #4 on: October 16, 2021, 06:33:17 am »

From my experience, Obi talk no longer works with Google voice.
Logged
jjtricket
Full Member
***
Posts: 94



« Reply #5 on: October 16, 2021, 05:06:21 pm »

My Obi202 has been working fine.............................
Logged
Shplad
Jr. Member
**
Posts: 65


« Reply #6 on: October 16, 2021, 09:42:48 pm »

Check to see which firmware version you have running.

I recently updated my firmware, as suggested by an Obi
support rep.

It not only didn't fix my problem, it disabled the Web
interface on my OBi202. I had to re-enable it manually
for it to work again.
Logged
pinchvalve
Newbie
*
Posts: 14


« Reply #7 on: October 29, 2021, 05:49:15 am »

I too have been having problems connecting to Google Voice, Poly support has been unable to solve the issue despite firmware updates and lots of resetting. I hope that you have success!
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

Advertisement
Advertisement