December 13, 2017, 10:43:09 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
News:
 
   Forum Home   Search Login Register OBiTALK  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: hangup after 2 minutes  (Read 16484 times)
112322
Newbie
*
Posts: 3


« on: June 11, 2012, 11:39:04 am »

I have an obi 110 with 2 google voice accounts.  Both accounts are connected and available.  I can place a call but it always hangs up after 2 minutes -- I just get a dial tone after 2 minutes.  This used to work just fine.  I've tried re-starting the obi but no change in behavior.  Is anybody else experiencing this?
Logged
MTVG
Newbie
*
Posts: 1


« Reply #1 on: June 11, 2012, 11:46:23 am »

Yes I am having the same issue.
Logged
izodzim
Newbie
*
Posts: 1


« Reply #2 on: June 11, 2012, 11:54:47 am »

Same issue here.  Incredibly frustrating.  Angry
Logged
112322
Newbie
*
Posts: 3


« Reply #3 on: June 11, 2012, 12:00:42 pm »

I've opened a support request on this issue.

My call log indicates that the far end is ending the call.  Not sure if that means anything.
Logged
Harvey
Newbie
*
Posts: 17


« Reply #4 on: June 11, 2012, 12:13:49 pm »

I have the same problem.  I suggest other readers, who have the same problem, also reply to this thread so that Obihai support realize its not just some issue of an individual who is doing something wrong.
Logged
Marketing
Guest
« Reply #5 on: June 11, 2012, 12:15:39 pm »

Hi Everyone,

Regardless of the type of terminal used (computer, cell phone, OBi+analog phone), Google Voice users have been experiencing this issue with calls dropping at 2 minutes.  This is not an issue with the OBi.

Thank you for your support and patience.

Regards,
Obihai Technology, Inc.
« Last Edit: June 11, 2012, 01:03:08 pm by OBiSupport » Logged
pc44
Sr. Member
****
Posts: 429


« Reply #6 on: June 11, 2012, 12:17:06 pm »

As Obihai has already pointed out, it appears to be a Google Voice issue.

See this thread on the GV forum:  Dropped Calls at the 2 Minute mark

pc44
« Last Edit: June 11, 2012, 12:20:28 pm by pc44 » Logged

HowardM
Newbie
*
Posts: 1


« Reply #7 on: June 11, 2012, 12:38:39 pm »

I have had the problem on numerous calls today.
Logged
112322
Newbie
*
Posts: 3


« Reply #8 on: June 11, 2012, 01:01:18 pm »

I think it's working again.  I made a 3.5 minute call just now.
Logged
Arghtastic
Jr. Member
**
Posts: 35


« Reply #9 on: June 11, 2012, 01:03:12 pm »

I have the same problem--Obi202.  This worked fine until around noon eastern and all of sudden it started and has been going for about 4 hours.  When this started the load on my firewall steadily increased to over 900% of normal.  I finally had to physically pull the power to get the load to stop increasing. . . a reboot via the software didn't help.
Logged
Arghtastic
Jr. Member
**
Posts: 35


« Reply #10 on: June 11, 2012, 01:19:15 pm »

I have the same problem--Obi202.  This worked fine until around noon eastern and all of sudden it started and has been going for about 4 hours.  When this started the load on my firewall steadily increased to over 900% of normal.  I finally had to physically pull the power to get the load to stop increasing. . . a reboot via the software didn't help.

This appears fixed now.  I've just a 15 minute call. Yay. What was the problem ObiHai?
Logged
pc44
Sr. Member
****
Posts: 429


« Reply #11 on: June 11, 2012, 01:51:52 pm »

This appears fixed now.  I've just a 15 minute call. Yay. What was the problem ObiHai?

Please see the posts earlier in this thread.  Apparently, this was not an Obihai problem.

Hi Everyone,

Regardless of the type of terminal used (computer, cell phone, OBi+analog phone), Google Voice users have been experiencing this issue with calls dropping at 2 minutes.  This is not an issue with the OBi.

Thank you for your support and patience.

Regards,
Obihai Technology, Inc.
Logged

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC