October 21, 2014, 06:30:43 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
News:
 
   Forum Home   Search Login Register OBiTALK  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 202 and the new update  (Read 3332 times)
Lavarock7
Sr. Member
****
Posts: 282



« on: January 25, 2013, 01:34:03 pm »

I just updated my 202 today with the pending update (3.0.1) (Build: 3722). I went to configure SP3 in the ObiTalk interface and get a blank screen. Can anyone else verify this? I tried clearing cache on the PC and power cycled the unit.
« Last Edit: January 25, 2013, 01:36:26 pm by Lavarock7 » Logged

My websites: Kona Coffee: http://ItsKona.Com and Web Hosting: http://PlanetAloha.Info
A simplified Voip explanation: http://voip.planet-aloha.com
giqcass
Hero Member & Beta Tester
*****
Posts: 1283


« Reply #1 on: January 25, 2013, 02:37:36 pm »

I can't confirm this yet as I have not done that update but you can install the old firmware manually or reinstall the current firmware manually.  I have had multiple failed installs due to corrupt files I downloaded directly from the Obi website. 
Logged

Register at e164.org and friends can use Sipbroker to call you from a regular telephone for free from almost any country.
DDNS hack for OBi
Old OBi? Want Ring.to?
giqcass
Hero Member & Beta Tester
*****
Posts: 1283


« Reply #2 on: January 25, 2013, 04:03:41 pm »

I just did the update and the only thing I see that has changed is support for multiple BT adapters.
Logged

Register at e164.org and friends can use Sipbroker to call you from a regular telephone for free from almost any country.
DDNS hack for OBi
Old OBi? Want Ring.to?
CoalMinerRetired
Hero Member
*****
Posts: 583


« Reply #3 on: January 25, 2013, 06:22:00 pm »

I did the update, no issues on SP3 or on any SPx screen. Note: I'm using the web interface directly to the device with this 202.
Logged
giqcass
Hero Member & Beta Tester
*****
Posts: 1283


« Reply #4 on: January 25, 2013, 07:04:34 pm »

I'm using the direct interface as well.
Logged

Register at e164.org and friends can use Sipbroker to call you from a regular telephone for free from almost any country.
DDNS hack for OBi
Old OBi? Want Ring.to?
Lavarock7
Sr. Member
****
Posts: 282



« Reply #5 on: January 26, 2013, 10:45:48 pm »

Thanks, who knows. I'll just chalk it up to gremlins. As I daid, I just deleted the one service provider and re-entered it and it worked. Strange that one screen would just disappear though. I used ***6 to update.
Logged

My websites: Kona Coffee: http://ItsKona.Com and Web Hosting: http://PlanetAloha.Info
A simplified Voip explanation: http://voip.planet-aloha.com
MikeHObi
Sr. Member
****
Posts: 319



« Reply #6 on: January 27, 2013, 02:38:00 pm »

When I performed the update, I didn't see the same problem, but I did notice something.

After restarting my SP3 - anveo was showing failure to authenticate.  So I went into the sp, checked the settings and hit save.  after the save, it showed connected.

Logged

Obi202 user & Obi100 using Anveo and Callcentric.
giqcass
Hero Member & Beta Tester
*****
Posts: 1283


« Reply #7 on: January 27, 2013, 04:17:47 pm »

I have had a little weirdness when I was messing around with dial plans.  I got some kind of error page as the OBi rebooted but it would go away after a few seconds and a page refresh.  I have done all updates manually.  I have also been backing up my settings but I have not had to use a backup yet.  I feel like the boot time is a little longer on this firmware but it might just be my impatience as I never actually timed it.
Logged

Register at e164.org and friends can use Sipbroker to call you from a regular telephone for free from almost any country.
DDNS hack for OBi
Old OBi? Want Ring.to?
CoalMinerRetired
Hero Member
*****
Posts: 583


« Reply #8 on: January 28, 2013, 05:00:12 am »

As of this morning I'm getting this error on the System > System status pages:

XML Parsing Error: not well-formed
Location: http://192.168.1.xxx/DI_S_.xml
Line Number 283, Column 58:

<value hash="417db31c" type="input" default=" " current="" >
---------------------------------------------------------^

For the record, this error was not present last week when I first applied the update. And it also means one cannot see or get into the main system status page.
« Last Edit: January 28, 2013, 05:12:36 am by CoalMinerRetired » Logged
giqcass
Hero Member & Beta Tester
*****
Posts: 1283


« Reply #9 on: January 28, 2013, 03:06:59 pm »

That is the error I was getting at reboot when I was adjusting dial plans.  As I said before it just went away on its own for me.
Logged

Register at e164.org and friends can use Sipbroker to call you from a regular telephone for free from almost any country.
DDNS hack for OBi
Old OBi? Want Ring.to?
CoalMinerRetired
Hero Member
*****
Posts: 583


« Reply #10 on: January 28, 2013, 05:12:51 pm »

I've since deduced this only happens in certain browsers.  And I suspect it only occurs in browsers with Java disabled due a recent (last week) security warning.
Logged
Felix
Sr. Member
****
Posts: 345


« Reply #11 on: January 29, 2013, 03:53:16 pm »

Actually, this XML malformed usually happens when the page times out. XML is partially retrieved, without closing </xml> tag. Unlike html parser, where you can have missing closing tag, xml parser is strict - so you get malformed xml error.

Obviously, why page times out is a completely separate question.
Logged
CoalMinerRetired
Hero Member
*****
Posts: 583


« Reply #12 on: January 29, 2013, 04:41:40 pm »

That's odd, because I consistently get it in one browser, FF.  On the same machine in IE and Chrome I do not get it.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC