July 12, 2020, 12:44:03 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
News:
 
   Forum Home   Search Login Register OBiTALK  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Obhai100 alternate red and green  (Read 3870 times)
KumarK
Newbie
*
Posts: 3


« on: July 11, 2014, 11:48:13 am »

I started seeing alternate red and green. So I updated the firmware, rebooted. Still it is doing the same.

I tried the above method for total four times, no luck. No dial tone.

I tried another method disconnecting the power, pressing the reset button with a pin for 30 seconds, connect the power and press the reset button for another 30 seconds, still no luck. No dial tone.

Please advise.
Logged
cluckercreek
Full Member
***
Posts: 153


« Reply #1 on: July 11, 2014, 01:20:04 pm »

Press the reset button with the power off, hold in the button and turn on the power. Continue holding until the light starts flashing rapidly then release.
Logged
KumarK
Newbie
*
Posts: 3


« Reply #2 on: July 11, 2014, 05:52:34 pm »

No luck. I still see alternate red and green light after doing the reset as explained above.
Logged
ceg3
Sr. Member
****
Posts: 404


« Reply #3 on: July 16, 2014, 06:27:12 am »

Just to have it in your tool bag, ***81 does a reset of your OBi.  It's a reset, not a restart.
Logged
KumarK
Newbie
*
Posts: 3


« Reply #4 on: July 21, 2014, 01:56:42 pm »

I power off this for two days, and few min ago I turned it on to try again. Surprisingly before I do anything, it started working fine Smiley
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC