September 19, 2019, 11:00:04 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
News:
 
   Forum Home   Search Login Register OBiTALK  
Pages: 1 ... 17 18 [19]
  Print  
Author Topic: Firmware update for 20x series  (Read 383792 times)
NKYadav
Newbie
*
Posts: 4


« Reply #360 on: September 09, 2019, 10:12:53 am »

I'm curious about one thing:

According to the information I have found, 5921 is the latest fw for Obi2 devices, as of May 2019.  However, when I dl it using FDM, with server side time & date enabled, the file actually has a dat of 18 Sep 2018.  I realize this is inconsequential, but I'm still curious - does the writing on the forums means that, as of May 2019, nothing newer than the build from 18 Sep 2018 was produced for Obi2s?

At any rate, I had previously updated to 5921, but I was having issues with GV making overseas calls (yes, account is funded) - so now I'm going to try to revert to 5859 and see if it makes a difference.

I'm using this post (and the subsequent posts) as a basis on what I should try next:

https://www.obitalk.com/forum/index.php?topic=9983.msg91700#msg91700

After that, if it still does not work, I'll try to completely reset and start from scratch, as I've never, since I bought the devices in 2014, done that....
Logged
flamaest@gmail.com
Newbie
*
Posts: 9


« Reply #361 on: September 10, 2019, 03:11:11 pm »

After updating to the "OBi202-3-2-2-5921EX-332148940.fw" firmware on my Obi202, I now have the problem that every 2 days on average, when I attempt to place an out-going call, I get the verbal error message: "The number you dialed has not received a response from the service provider."  Curiously I can still receive inbound calls while this issue is in effect.  The only remedy that I have found for this is to power-cycle the Obi ATA device.  But then the same problem will occur a couple of days later.  I have already tried power-cycling my cable modem, router, and ethernet switch, but to no avail.  Is anyone else experiencing this or have any suggestions as to a remedy?

I am having the same issue, not sure how often it happens because I make a call every once in a while.
As in your case, power cycling the OBi202 is the (temporary) solution.


Same EXACT issue here, on 5921EX, issue has been happening 2-3 times per day since I applied the update on Aug 9th 2019. 
Logged
Pages: 1 ... 17 18 [19]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC