December 14, 2017, 09:13:28 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
News:
 
   Forum Home   Search Login Register OBiTALK  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Obi110/GV Outgoing calls disconnect upon remote answer or after approx 6 rings  (Read 7482 times)
Bosse
Newbie
*
Posts: 3


« on: July 24, 2011, 02:37:17 pm »

Hi !

Had my Obi 110 device integrated with Google Voice for about a week now, works good.

However had a couple of instances where international calls made to Sweden (Mobile/Fixed numbers) disconnects either as called party answers or after approximately after 6 ring signals. In case of answer Google voice considers it a completed call even though I never got through connected and charges me for it Sad, though GV have refunded the charges for these failed calls.

Today even the domestic calls had same behavior so could not complete any calls. Started to suspect the Obi Device.
So did a power reset of the Obi Device and that seem to have fixed the problem. So good for now.

  • Though what caused this ?
  • And will I continue to have these issues ?

Suspecting maybe some IP/routing configuration issues in association with my Wi-Fi router (I use a NetGear WPN 824)

Though that I'm having this problem makes me question if this is an option to my current Lingo VoIP Service that I'm considering to replace with Obi/GV

So looking to hear if anyone have any ideas what the issue can be and if/what I can do to remove/mitigate
Suggestions appreciated

Thanks in advance
Regards/Bosse
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC