July 27, 2021, 11:44:26 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
News:
 
   Forum Home   Search Login Register OBiTALK  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: OBi202 new Anveo service new number (former Google Voice user)  (Read 3372 times)
imaginethat
Newbie
*
Posts: 2


« on: January 08, 2021, 10:28:08 pm »

Hi, had GV working well for years. Want to ditch it and change to Anveo. Very simple needs but can't get it working, please help.

One landline. Panasonic cordless phone attached with an answering machine built-in.

I have followed the prompts to set up with an 'approved home service provider' Anveo. See screen shots. I have entered my Anveo SIP username and password as shown at: https://www.anveo.com/accountPreferences.asp?pc=preferences.sip

FYI, I checked the first 2 boxes for "phone 1" (outgoing and incoming) in the first screenshot and left the others unchecked (but it changes them automatically when I go back there from some reason)

Click red text Error click here for more and go to: https://www.obitalk.com/obinet/pg/obhdev/add?nxtstep=2 I do hear the message that the code was sent to the server.


* Screen Shot 2021-01-05 at 11.31.47 AM.png (150.15 KB, 1244x816 - viewed 194 times.)

* Screen Shot 2021-01-05 at 11.32.30 AM.png (310.3 KB, 1244x1654 - viewed 195 times.)

* Screen Shot 2021-01-08 at 9.54.04 PM.png (172.66 KB, 1244x820 - viewed 178 times.)

* Screen Shot 2021-01-08 at 9.55.39 PM.png (41.03 KB, 874x296 - viewed 191 times.)
« Last Edit: January 08, 2021, 10:29:51 pm by imaginethat » Logged
imaginethat
Newbie
*
Posts: 2


« Reply #1 on: January 11, 2021, 08:50:13 am »

bump.
Were my screen shots confusing? If so, disregard.
Simply: how do you set up Anveo on OBi202 for a single line nothing fancy?
Logged
dircom
Sr. Member
****
Posts: 482


« Reply #2 on: January 18, 2021, 08:59:37 am »

Have you tried using Obitalk portal to configure?
Logged
contact5
Newbie
*
Posts: 3


« Reply #3 on: April 01, 2021, 10:06:26 am »

Have you tried using Obitalk portal to configure?

Anveo can't be configured/subscribed from portal anymore as "Click here to get started" button in the step #4 has been removed from subscribe page.

https://www.anveo.com/faqobitalk.asp

https://www.anveo.com/anveoforobitalk.asp?sid=56b9bdc5136983b5156963f4cf794c8c

Anveo support claims it is OBI issue and OBI support ignores any help requests.



Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

Advertisement
Advertisement