December 11, 2017, 10:10:50 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
News:
 
   Forum Home   Search Login Register OBiTALK  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: VoiceMail Indicator, Still Doesn't work...  (Read 23191 times)
1arlenethomas
Newbie
*
Posts: 4


« on: March 13, 2012, 08:38:44 pm »

There seem to be more threads than I have fingers and toes,  but I still don't have it working consistently.

Is there any definitive guide out there?  Can someone post screenshots?
Logged
pc44
Sr. Member
****
Posts: 429


« Reply #1 on: March 17, 2012, 06:56:55 pm »

The current firmware version is 1.3.0 (Build: 2690).  Are you running at least 1.3.0 (Build: 2675) on your Obi?  If not, ***6 could help.
Logged

1arlenethomas
Newbie
*
Posts: 4


« Reply #2 on: March 18, 2012, 08:53:50 pm »

Running current firmware.

How 'bout this:  $10 via Paypal to anyone who posts working images of the necessary setup screens?
Logged
RonR
Forum Member

Posts: 4528


« Reply #3 on: March 18, 2012, 09:45:04 pm »

No need for $10 via Paypal.  Simply set:

Voice Services -> SPx Service -> MWIEnable : (checked)
Voice Services -> SPx Service -> X_VMWIEnable : (checked)
Voice Services -> SPx Service -> MessageWaiting : (unchecked) (Default unchecked)


* Capture.JPG (13.93 KB, 741x69 - viewed 342 times.)
Logged
pgde
Newbie
*
Posts: 11


« Reply #4 on: March 19, 2012, 05:32:04 pm »

Sorry, but as one who spent about a week troubleshooting the exact same problem, your recommendation is only part of the answer. See http://www.dslreports.com/forum/r26985617-Other-Porting-and-Dial-Tones-Other-Anveo-Issues and scroll down past our discussion of whole house VOIP (go down to message dates of 3/9 and later). You will see in there the several things you must check (such as router config, etc).

Hope this helps because I was as frustrated as you sound  Grin

Peter
« Last Edit: March 20, 2012, 09:16:35 pm by pgde » Logged
BruceW
Newbie
*
Posts: 12


« Reply #5 on: March 20, 2012, 12:04:45 pm »

It may depend on your phone.
Not sure what kind of phone you have but
on my Panasonic model you can turn on
VM tone detection on/off with (MENU) ---> (#)(3)(3)(2)
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC