December 12, 2017, 11:28:25 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
News:
 
   Forum Home   Search Login Register OBiTALK  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: busy/oos beeps WHILE ringing?? (GV)  (Read 15869 times)
1obiwho
Newbie
*
Posts: 1


« on: July 26, 2013, 10:14:56 am »

I'm an occasional obi user  - played with it around Jan of this year, then just got back to it 2 weeks ago. Set it up, updated everything, and it worked ok. Made a few calls (10+ minutes) without any problems. (google voice, btw)

Tried to use it today and, while it DOES work (it connects, I can hear the other side), as soon as I finish dialing and it connects, in addition to the ring tone, I get a busy tone beeping around 15 times (and when it's not beeping, I can hear the other end ringing), and then the LOUD fast busy for some number of beeps (approx 15 again maybe?).

This continues even PAST successfully making a connection (called an automated system today and could hear them talking between the fast busy beeps). After some time (30 seconds or so?) the beeps go away, and it seems normal. I haven't continued any of the calls though, just in case it comes back - that would be bad.

The beeping does NOT start until the ringing is about to start. Normal dialtone. Also cleared out any VMs, just in case.

Any ideas?? Thanks.
Logged
Shale
Hero Member
*****
Posts: 1061


« Reply #1 on: July 26, 2013, 02:22:52 pm »

If you are only testing by calling your cellphone, try calling a different number. I understand that this is probably not the case.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC